Горещи новини

Тасевски пред сензационно завръщане в Левски

Тасевски пред завръщане на ГеренаСлуховете твърдят, че Тасевски може да се върне в България.

Любимецът на Сектор Б, е пред сензационно завръщане на Герена! Македонският национал напусна сините през 2012 година, когато беше продаден на израелския Апоел Ирони. Дарко Тасевски записва 44 мача с екипа на израелците, в които отбелязва две попадения и прави пет асистенции. Впоследствие пристига оферта за него от тайландския Банкок Глас, където се подвизава до момента.

Македонецът е една от звездите в тайландския футбол. Той е неизменен титуляр и водещ играч за своя отбор. Има на сметката си 20 попадения в 62 мача. Желанието на атакуващия полузащитник е да се завърне в Европа и да бъде близо до родината си. Освен това Тасевски иска да бъде близо до семейството си. Футболистът е женен за българската красавица Ромина и има две деца от нея, а в момента чакат третото, което трябва да се появи през следващата година. Бившата „Мис България“ живее при него в Тайланд, но иска да се върне в България, тъй като трудно се оправя с гледането на двете деца, а третото вече е на път. Тук тя ще разчита на помощта на роднините си.

Тасевски обаче, не е свободен агент и това може да се окаже проблем за евентуалното му завръщане в България. Сините разполагат с ограничен бюджет и не могат да си позволяват заплащането на каквато и да била трансферна сума за футболист към този момент.

loading...

Be the first to comment on "Тасевски пред сензационно завръщане в Левски"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*