Горещи новини

Тези 7 имена имат тежка съдба – не наричайте детето си с тях

malkodite

С месеци родителите обмислят как да кръстят децата си. Най-често те го кръщават на близък човек, роднина. Други пък се водят от модата или го кръщават на някоя известна личност. В този материал ние ще ви посъветваме как да НЕ кръщавате детето си поради някои причини.

Вера
Наречете ли дъщеря си Вера, подарява те й вътрешна сила, която ще й помага да преодолява различни препятствия в житейския си път. Тази сила ще й помага да преодолява всяка превратност на съдбата, която ще й донесе трудности, не се съмнявайте в това. Към своето благополучие жените на има Вера подхождат с болка и загуба, поради това каквито и високи върхове да покорят, те не съумяват да съхранят сили, за да им се насладят, пише „За жената“.

Александра
Подобно на мъжете на име Александър, Александра е принудена да култивира и да проявява чертите, характерни за противоположния пол. Нейната съдба се случва по такъв начин, че всички грижи за семейството, роднините и за насъщния хляб падат върху нейните плещи. В същото време Александра обича да се занимава с нещо приятно, а не непрекъснато да се грижи за ближния. Това несъответствие на предпочитанията и жизнените обстоятелства често прави съществуването им непоносимо.

Надежда
Такова светло име се дава на притежателка, която има нелека съдба. На Надежда се възлагат големи надежди. От нея се очаква доста и поради това се опитва да оправдае очакванията. Но за целта Надежда постоянно е необходимо да полага огромни усилия, затова ако не получи навреме достойна похвала, усещането й за живота се влошава.

Людмила
Людмила получава огромна любов от семейството си, но точно последното се налага да преживее едни от най‐печалните събития, които превръщат живота му в непоносимо тежък. Жените на име Людмила често неоправдано рано и при трагични обстоятелства губят близки хора, които много обичат. Или пък съдбата им отрежда да се грижат за болно дете.

Роман
Животът на Роман се усложнява от непостоянството и неумението му да се съсредоточи върху една дейност. Той постоянно е в търсене – на по‐добра работа, на по‐добра работа, на по‐добри приятели. Годините минават, а кариерата му все така не е изградена, куцат личният живот и взаимоотношенията с близките.

Адам
Всичките беди на Адам идват от жените. Мъж с такова име от ранно детство се вълнува от жените и ги поставя на първо място в живота си. Но това предпочитание прави живота му труден, той се отразява и на всички други сфери от живота – кариерата, финансите и др.

Юлиан
Много изпитания чакат Юлиан. Те се отнасят до всички сфери на живота. Мъжете с такова име често се стараят да достигнат кариерни висоти, но в определен момент всичко се руши и се налага да градят пътя си отново. Юлиан ще се справи с този проблем, но задачата му е усложнена от здравословни проблеми, свързани с нервната система. В личния живот и семейните отношения също го чакат трудности. От пълен разрив със семейството до трагични събития, които ще оставят непоправими щети в психиката му.

loading...

12 Коментари on "Тези 7 имена имат тежка съдба – не наричайте детето си с тях"

 1. Shtom Vera i sledvashtite imena ne vi haresvat, Djenifer, Pamela i …sa po-balgarski, krastete si decata … Tova go e pisal palen idiot …

 2. СПАСИЯ ДИМИТРОВА | 06.02.2016 at 0:07 | Отговор

  Как може да пишете такива глупости
  Хора, не им вярвайте… Кръщавайте си децата както ви харесва
  Всички изброени по-горе имена са много хубави. без изключение

 3. tva sa pulni gluposti

 4. Това за Юлиян е много вярно

 5. Имa нещо вярно. Познaвaм женa Верa, която беше полусляпa и цял живот вярвaше, че ще се опрaви, но тaкa и не се случи.

 6. глупости

 7. Венета е ужасно име. Никога не съм виждала Венета със щастлив живот.

 8. Za Ljudmila e vjarno.

 9. Даниела | 30.06.2016 at 14:39 | Отговор

  Здравейте, ако обичате сложете друга снимка и махнете тази на дъщеря ми.

 10. Njama nikakva logika v nito edno ot tezi izkazvanija…..Tova sa pulni neverni gluposti…..

 11. ОХ КАКВО ДА ВИ КАЖА АЗ СЪМ СВЕТЛА А ИМАМ ТИЛКОВА ЛОША СЪДБА ЧЕ НАПРАВО НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ.

 12. Казвам се Курти и водя надървен начин на живот

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*