Горещи новини

Това е да си милионер! Вижте къде ще прекара празниците леля Гошка

Ето къде ще прекара празниците леля Гошка
Леля Гошка, която спечели 68 милиона евро от испанската лотария, ще прекара коледните и новогодишните празници с цялата си рода на Канарските острови. Това се похвали Ангелина – една от сестрите й, която в началото на декември се прибра за кратко в България, пише dnes.bg.
Милионерката е решила да заведе на екзотичната почивка двете си сестри, заедно със съпрузите им, племенниците и всички внуци. Леля Гошка пък ще бъде там заедно със съпруга си Марин, синовете им Георги и Веско, както и с внучката Гергана. Българката скоро не планира да се прибира в родния си град Искър (Пелово), Гошка обаче е изпратила пари на майка си – Денка, за да ремонтира къщата, в която живее. Денка не чакала много и веднага започнала… първо сменила дограмата. Пред съседите в Искър гордата жена коментирала, че майки много, но само една може да роди милионерка като Гошка.
Сестрата на богаташката – Ангелина пък се похвалила пред свои приятелки, че Гошка й купила обувки за… 90 евро. В момента милионерката живее в испанското градче Кинтенар дел рей. Рядко излиза от дома си, за разлика от останалата част от семейството й. Веднага след като спечели огромната сума в евро, за сигурността на Гошка се грижи спецохрана, назначена от испанската лотария.

Източник: novini.bg
loading...

Be the first to comment on "Това е да си милионер! Вижте къде ще прекара празниците леля Гошка"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*