Горещи новини

Това е най-извратената с*кс версия за смъртта на съпруга на Анита Мейзер

Нова извратена история за Мейзер

„За първи път в кариерата ми се случва такова нещо – да разследвам убийство, извършено с гъз”. Тази реплика на варненски следовател, който работи по случая със странната смърт на мъжа на Анита Мейзер, може да обрисува целия абсурд на заплетения криминален сюжет. Пикантната подробност, че културистът Николай Димов е издъхнал, след като ненаситната му половинка е седнала на лицето му, за да бъде задоволена орално, отвори нова глава в криминалистиката, съобщи „Уикенд”.Така най-после се сбъдна мечтата на Анита Мейзер – да бъде по първите страници на всички вестници и централна тема в новинарските емисии. Жадната за слава и секс 52-годишна варненка, уви, попадна в медиите в твърде неприятен контекст. Най-сексуалната българка попадна в ситуация, от която дори на медиците ще е трудно да я извадят.Знае се, че разгонената от сексуален глад по любимия мъж Анита толкова здраво е придърпвала въжето по време на ездата”, че без да иска е пратила при Свети Петър Ники. Двамата обичали нестандартния секс, както и ползването на различни фетиши. В дома на брюнетката бъкало от интересни играчки за възрастни. Каквото имало в каталога на секс шоповете, това се и криело в шкафовете на „тигрицата”. Сред любимите й четива била „Кама Сутра”, плюс още няколко секс наръчника.

Анита била любознателна и постоянно четяла за всички новости в секса. Обичала да се самоусъвършенства. Падала си по романтиката, обясненията в любов, дългите разходки и правенето на секс на публични места, стига да не се набива много на очи. Случвало се е двамата с културиста Николай да правят секс със завързани очи, за да могат по-силно да усещат езика на телата с8и и посланията, които те изпращат към душите им. Идеите в повечето случаи идвали от Мейзер, която била водещата в двойката.

Допуска се, че любовният сакатлък е станал по време на див секс, на оргазъм и върховна възбуда, в която жената не е могла да контролира себе си, нито реакциите си.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Това е най-извратената с*кс версия за смъртта на съпруга на Анита Мейзер"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*