Горещи новини

Това ли е истинската причина за излизането на Преслава от Къщата на ВИП Брадър!?

Преслава разкри причината за излизането си от предаванетоПреслава е излязла от предаването, защото не може без Фики.

Неочакваното излизане на Преслава от къщата на ВИП Брадър породи много слухове в медийното пространство. Въпросът с нейното напускане се дискутира горещо  от феновете на предаването, като някои от „най-големите“ почитатели на певицата, се заканиха, че повече няма да гледат шоуто.

Според най-обсъжданата информация до момента, излизането на Преси от формата, е „режисирано“ и е имало договорка между нея и продуцентите. Двете страни са се разбрали певицата да се включи само за 2 седмици в шоуто, а впоследствие да обяви, че напуска по собствено желание формата. Преслава нямала никакво намерение да се задържа за дълго в Къщата, защото графикът й е планиран за месеци напред.

Официалната информация гласи това, но НЕофициалната и тази, за която се говори в гилдията, е коренно различна! Преслава не е имала предварителна договорка с продуцентите да влезе в Къщата само за 2 седмици. Истинската причина за нейното напускане се казва…Фики! Обществена тайна е, че певицата се среща със синът на Тони Стораро и именно това беше причина за мелето, което се случи на афтър партито на наградите на Планета, което се проведе в столична дискотека. Припомняме ви, че тогава ревнивият Георги Станоев-Бирмата нахлу в нощното заведение в Студентски град и се нахвърли върху Фики.

Въпреки че, Преслава беше единствената звезда в шоуто, на която е позволено да излиза от Къщата на ВИП Брадър, за да ходи на участия, певицата не можеше да се среща с по-младият си любовник, защото графиците им се засичаха, а отделно е била следена от гардовете на предаването, които са се грижили тя да се прибира в „Къщата“ веднага след приключването на участието й.

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*