Горещи новини

Той направи от стария Мерцедес E класа – Ролс Ройс Фантом! СНИМКИ

Мерцедес Е класа

Е-класата на Mercede e фаворит на мнозина, но дори с всичките си плюсове, тя не е най-представителната кола на света. Ако искате представителност и трите лъча на капака, ви трябва S-класа.

eklasafantom2

S-класата е въплъщението на думата лукс, но пък не може да се каже, че е рядка кола. Като включим всички президенти, дипломати и рапъри, всъщност доста хора се придвижват с върховия Mercedes. Понякога да си един от другите не е достатъчно.

eklasafantom5

Тук идва ред на Rolls-Royce. Британският бранд е алтернативният отговор на въпроса „Как мога да похарча огромната си купчина пари?“. Какво обаче става, ако живееш в Казахстан и Rolls просто не се вписва в бюджета ти?

eklasafantom3

Просто. Купуваш си стара E-класа и сам я превръщаш в мечтаната британска кола. Казахстанци са купили W124 от 90-те, след което в много усилия са успяли да я накарат да заприлича на закичената с „Духа на екстаза“ машина от Острова, пише Офнюз.бг.

eklasafantom4

Както можете да видите в галерията, тунерите са отделили време да разгледат принтирани снимки на стария Phantom. Новите панели най-вероятно са от фибростъкло, а за повдигнат височината на капака казахстанците са сложили кофа между него и двигателя. Няма спирка за инженерната мисъл.

fantom6

Като цяло може да се каже, че опитът е успешен, макар и вратите да не се доближават, поне на дебелина, до тези на истинския Rolls. Все пак творението не излиза от някоя тунерска къща, пред чиито врати се редят на опашка арабски шейхове.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Той направи от стария Мерцедес E класа – Ролс Ройс Фантом! СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*