Горещи новини

Той опита да зареди iPhone 7 в микровълнова печка! Вижте какво се получи! ВИДЕО

Айфон 7 зареждане в микровълнова

Отново се намериха доверчиви потребители, закупили най-новия смартфон на Apple, които повярваха на интригуваща информация от социалните мрежи. В уеб-пространството се появи подробна инструкция за нова „революционна“ функция на iPhone 7: бързо зареждане от безжичното излъчване на микровълнова печка.Тази „инструкция“ се появява за трети път при появата на нов айфон и все още има хора, които вярват, предаде kaldata.com.

В социалните мрежи масово се разпространява изображение, което демонстрира „най-новата функция“ в iPhone – бързо безжично зареждане чрез вълните на микровълнова печка.

Шегаджиите уверяват всички, че в новия iPhone е добавена съвсем нова функция, която решава проблема с бързото зареждане на апарата. В „инструкцията“ най-сериозно се твърди, че за да се използва тази иновативна скрита възможност на iPhone, смартфонът трябва да се постави в обикновена микровълнова печка и тя да се включи.

Твърди се, че с помощта на функцията Phone 7 Wave, устройството се зарежда само за 30 секунди.

Блогърът TechRax реши да тества тази нова възможност за зареждане и постави своя нов iPhone 7 с матово черен цвят в микровълновата печка. Акумулаторът на смартфона е бил зареден до ниво от 46%. Видеото по-долу показва, дали акумулаторната батерия на смартфона е успяла да се зареди до 100%.

loading...

Be the first to comment on "Той опита да зареди iPhone 7 в микровълнова печка! Вижте какво се получи! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*