Горещи новини

Той реши да се пошегува с приятелката си и да имитира изневяра, но нещата придобиха неочакван развой!

Той се пошегува с приятелката си

Младеж си направи майтап с приятелката си като я накара да си мисли, че й изневерява и си пише с друга жена, но в крайна сметка си изпати много лошо, информира „Дейли Мейл“. Причината за действията му е тази, че му омръзнало половинката му да му чете съобщенията на телефона и е искал да й даде урок, но ситуацията се развила по изненадващ начин след като тя го нападнала безмилостно с колан.Шегаджията нарича себе си Papa Crazy и е потребител в YouTube, където самият той е публикувал любопитните кадри от случката.

Видеото показва как приятелката му го атакува след като прочита „секси съобщения“ в телефона му, които всъщност са изпратени от негов приятел, за да покажат, че уж Papa Crazy е изкарал предишната нощ заедно с друга жена.

В съобщенията пише например как той е бил страхотен и „мистериозната“ жена харесва начина, по който я докосва и му изпраща целувки и прегръдки.

Приятелката му го пита къде е бил миналата нощ и младежът отговаря, че е бил с приятели. Тя естествено не му вярва след прочетеното и после всичко се развива по неочакван за шегаджията начин.

Превод и редакция: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Той реши да се пошегува с приятелката си и да имитира изневяра, но нещата придобиха неочакван развой!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*