Горещи новини

ТОП красавица от „София – Ден и нощ“, се оказа голяма бръмчалка! Преспала с над 150 мъже, сред които холивудска звезда

Анна-Мария Чернева преспала с над 150 мъже

Вече близо два месеца в сериала „София ден и нощ” има нова звезда. Това е красавицата Анна-Мария Чернева, която в поредицата се подвизава с истинското си име и играе голямата любов на якия, но наивен мъжага Митака, пише в. „Уикенд“.Секс бомбата изгря на мястото на русата силиконка Александрина Янкова (Поли), която преди време напусна продукцията със скандал. Анна-Мария е не по-малко атрактивна  от екранната Поли и бързо се превърна в любимка на мъжката част от зрителите.

Запознати издават, че хубавицата  отдавна се опитва да пробие в шоу бизнеса. Участвала е в друг риалити формат – „Истински истории”, както и в реклами за бързи кредити. Преди няколко години чернокосата фурия се пробвала и като фолк изпълнителка. Тя има издадена една-единствена песен, която не постигнала никакъв успех и така кариерата й на певица се провалила с гръм и трясък. За да привлече вниманието върху себе си, секс бомбата се е снимала в няколко разголени фотосесии, които сама разпространила с социалната мрежа.

Това са само малка част  от акцентите в цветущата биография на Анна-Мария, за която се чуват доста пиперливи коментари в светските среди. Според слуховете брюнетката е видна столична бръмчалка и през леглото й са минали не един или двама. Тя сама признава, че има завиден опит с мъжете и дори се гордее с този факт. Някои дори твърдят, че бройката на сексуалните й партньори надвишава 150 мъже!, пише „Уикенд“.

Анна Мария е една  от малкото красавици, които успяха да се  отъркат у холивудската звезда Джейсън Стейтъм при гостуването му у нас. Преди 3 години актьорът бе зaлoвeн oт пaпapaци, докато се прибираше oт cнимaчнaтa плoщaдĸa нa филма„Heпoбeдимитe” и за неприятна изненада на фенките му се наслаждаваше на женска компания.  От плъзналите снимки се установи, че мадамата до него е не коя да е, а самата Анна-Мария, която по това време още се подвизаваше като чалга дива. Така и не стана ясно какво е правила там брюнетката и какви точно ги е вършила със Стейтъм, но клюката гласи, че двамата са имали вземане-даване за една вечер.

loading...

Be the first to comment on "ТОП красавица от „София – Ден и нощ“, се оказа голяма бръмчалка! Преспала с над 150 мъже, сред които холивудска звезда"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*