Горещи новини

ТОП чалгаджийка преминала през чаршафите на Борислав от ВИП Брадър!?

Преслава преспала с Боби

Преди две години милионерския син Борислава Комсийски е въртял бурна любов с най-оборотната вършачка във фолка – Преслава. Бизнесменът, който внася марка дъвки без захар харесал усмивката на Преслава и я поканил за рекламно лице, пише „Таблоид“.Брюнетката от Добрич подписала договор за реклама, която се въртяла в ефира на телевизия „Планета“. По време на соарето Комсийски се навил да спонсорира два клипа на на певицата.

Покрай работните им ангажименти отношенията между двамата успели да преминат в най-интимната фаза. Запознати с историята споделят, че певачката е направила първата крачка към сърцето на пазарджишкия богаташ. Двамата обаче се срещали далеч от дома на милионера, тъй като родителите му изобщо не харесвали певицата заради „лекия“ й имидж. Комсийскипосещавал пловдивското жилище на Преслава без никаква дискретност. Певицата не криела от приятелите си с кого се среща, представяйки Борислав за свой спонсор.

Дали заради несходство в характерите или липса на страст в леглото аферата им не продължила дълго. Преслава прибрала парите от рекламата, получила и обещаните два клипа, но като опитала отново да бъде спонсорирана, Борислав я отрязал без никакви обяснения.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "ТОП чалгаджийка преминала през чаршафите на Борислав от ВИП Брадър!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*