Горещи новини

Трио от Литекс акостира на Армията след края на сезона

Трима от Литекс идват в ЦСКА

Зимната селекция на ЦСКА, ще бъде съставена предимно от играчи от Литекс. Армейците отново ще заложат на българското, но трудно ще успеят да привлекат футболисти, които същевременно са свободни агенти и са по-качествени от тези, с които разполага в момента Христо Янев. Неясното бъдеще пред клуба и факта, че червените се състезават във „В група“ допълнително усложняват нещата в „Борисовата градина“.

Именно това е една от причините, поради които Емил Гъргоров предпочете да играе в Локомотив Пловдив. Той имаше принципна договорка с Янев, че, ако не си намери отбор ще се присъедини към червените, но в крайна сметка Бадема реши да си пробва късмета на „Лаута“.

Както вече ви информирахме, Илия Миланов е единия, който със сигурност ще подсили червените редици през зимата. Той ще бъде привлечен за заместник на контузения Александър Бранеков, който е аут до края на сезона. Другите двама, които са дали принципното си съгласие да дойдат под наем в ЦСКА са дефанзивния халф Александър Цветков и нападателя Милчо Ангелов. И тримата не попадат в плановете на румънеца Регенкампф и се подвизават предимно за дубъла на Литекс в Б група.

Желанието на Христо Янев е да бъде намерен и качествен десен бек, предвид контузията на Милен Кикарин. На тази позиция може да играе и Ангел Грънчов, но неговата сила е предимно в дефанза и рядко се включва да помага на крилата.

loading...

Be the first to comment on "Трио от Литекс акостира на Армията след края на сезона"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*