Горещи новини

Тупарев пръсва 2 милиона лева за хонорари в новия Биг Брадър! ВИЖТЕ КОИ ВЛИЗАТ В НЕГО!

Биг Брадър пръсва 2 милиона за хонорари

Битката за зрители между Нова телевизия и Би Ти Ви ще е безмилостно жестока и тази есен. Двата канала ще се надцакват с риалити форматите „ВИП Брадър“ и „Фермата“, а техните продуценти не жалят средства, за да вкарат в доброволния няколкомесечен затвор колкото се може по-скандални лица, за да си гарантират рейтинг до небесата.

Общият бюджет на двете предавания, отреден за хонорари на звездите, доближава 5 милиона лева, показа проверка на „Ретро“.

Миналата есен Нико Тупарев и Радо Тушев отчетоха един от най-успешните сезони на „Биг Брадър“, като цели четири месеци занимават зрителите с любовната сапунка между Преслава, Пламен Богданов и Станимир Гъмов, с хапливите скандали между Кичка и „Ритон“ и с кандидат-президентшата Луна. Почти 1 милион лева са се охарчили тогава от „Олд Скулс“ за осигуряването на всички популярни личности в шоуто. Сумата е почти наполовина по-ниска, отколкото са стрували на Тупарев участниците в по-предишния сезон, пресмятат осведомени.

Най-тлъстите хонорари миналата есен са прибрали дует „Ритон“ и Преслава. За 3 седмици в шоуто чалга дивата припечели 60 хил. лева, а Катя и Здравко са гушнали 100 бона, поне така твърдеше самият Тупарев. Толкова е струвал и едномесечният престои на пиара на богатите Евгени Минчев, който се изяви в „Ол Старс“, а победителката в него, Десислава, е излязла от Къщата по-богата с 45 бона. Въпреки това рейтингите бяха ниски.

Затова тази година Тупарев и Тушев са подсигурили двойно по-висок бюджет, за да произведат нова порция зрелища и сеири за зрителите на „Големия брат”. Продуцентите обаче удрят на камък при подсигуряването на суперзвезда от чалга небосклона, тъй като 4 диви не се продадоха, за да се излагат в национален ефир. Новата им цел в момента е Ивана, която ако се съгласи да заживее край Нови хан, ще получи рекорден хонорар от 200 хиляди.

Иначе също толкова е отказала Глория, под предлог че е под достойнството й да участва в подобен род интригантски предавания. Колежката й Галена също не се вързала на приблизителна оферта с мотив, че кариерата й е по-важна. Още повече че евентуален престой в Къщата край Нови хан ще попречи на кариерата й и конкуренцията в лицето на бившата й най-добра приятелка Преслава, която й отне наградата „Певица на годината“. Камелия е другата певицата, обърнала гръб на 70 хиляди лв. от Тупарев.
Затова той решил да действа с „тежката артилерия“ от Дупница – Сашка Васева, залагайки на нейната гордост – пищния й бюст, който певицата дава мило и драго, само и само да бъде на показ. Дупнишката Мадона отдавна не печели от участия и няколко хиляди лева щели да й дойдат дюшеш, но се оказало, че непреодолимо препятствие пречи на участието й в „Биг Брадър“. Сашка страда от клаустрофобия, но според запознати ще се излекува бързо от нея, ако Тупарев удвои хонорара й от 40 хил. лв.

Водещият пробутал Кобилкина в Къщата

Нико Тупарев се е подсигурил с резервен вариант за персона, около която да се въртят сексскандалите в Къщата. Твърдо „да“ срещу 60 хил. лева е отвърнала Наталия Кобилкина, разбра „Ретро“. Руската сексоложка е бездънен източник на трикове за по-добър интимен живот и според Тупарев ще прикове интереса на зрителките и обикновените домакини. За нейното влизане бил и водещият Ники Кънчев, който гарантирал, че тя ще направи голям сеир. Според запознати двамата били много близки, тъй като тя често гостувала в радиопредаването му.
Самият Кънчев пък съвсем си вдигнал тарифата и заявил, че няма да изкара 12-и поред сезон на риалити формата за по-малко от 20 хил. на седмица. Това означава, че ще прибере 100 бона от следващия сезон.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Тупарев пръсва 2 милиона лева за хонорари в новия Биг Брадър! ВИЖТЕ КОИ ВЛИЗАТ В НЕГО!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*