Горещи новини

Тя не послуша докторите, които я убеждаваха да махне зародиша и роди седем деца преди 18 години! ВИДЕО

sedeznaci

През 1997 година новината, че жена в САЩ е бременна със седем деца втрещи целият свят. Тя се превърна в тема номер 1 за всички телевизионни предавания и вестници. Тогава нямаше социални мрежи, а интернет не беше това, което е днес. Ето как се развива историята.

Боби и Кени искат да имат дете. Те са семейство от известно време и правят опити, за да забременят. Отиват на контролен преглед и се оказва, че Боби си е свършил работата – Кени е бременна, но какво се оказва впоследствие! В утробата й са разположени 7 зародиша. Лекарите са шокирани и дори препоръчват на жената да бъдат остранени част от тях, тъй като вероятността да оцелеят всички, е малка, а опасността за нея огромна.

Бъдещите родители обаче, категорично отказват да отнемат живота на някое от тях и до интервенция не се стига. В крайна сметка решението, се оказва правилно. Бременността преминава нормално, а раждането без никакви усложнения. Единственият проблем е бил, че седемте деца са се появили на бял свят две седмици по-рано от плануваното.

Днес те са живи и здрави и са единствените седемзнаци в света. Ето така изглеждат днес!

loading...

Be the first to comment on "Тя не послуша докторите, които я убеждаваха да махне зародиша и роди седем деца преди 18 години! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*