Горещи новини

Тя получи пластична операция като коледен подарък! Вижте резултата!

Пластична операция за подарък
Винаги сме смятали, че външният вид не е всичко и светът със сигурност щеше да е далеч по-красиво място, ала уви. За да угоди на своята щерка и да я превърне в по-сексуален обект, един татко от Англия заплаща сумата от 21 000 паунда, с които да направи пластична операция, която да премахне коремчето, сътворено изцяло с безалкохолно, да оформи бюста и да я превърне в далеч по-привлекателна жена, отколкото е била.
Томас Йорк е решил да изпълни желанието на дъщеря си Хайлън, която искала да работи като модел. До тези мерки се е стигнало, след като девойката изпивала повече от 5 литра безалкохолно на ден. Наднорменото тегло започнало сериозно да се отразява на нейното тяло и това я мотивирало да започне да тренира малко по-усърдно.
След свалянето на определени килограми, таткото решил да помогне допълнително, предлагайки операцията, която да отстрани висналата кожа. С това най-накрая се доказва, че грозните хора просто не съществуват – на тях им липсват пари, за да направят пластичната операция. Тя получи пластична операция за подарък

Източник: men.hotnews.bg

loading...

Be the first to comment on "Тя получи пластична операция като коледен подарък! Вижте резултата!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*