Горещи новини

УЖАС! Фики Стораро е на път да загуби най-ценното си заради анаболите! Вече не може да го…

Фикрет не може да го вдига

Фики Стораро неочаквано започна да получава внезапна и  болезнена ерекция заради хаповете, които пие с пълни шепи. Чалгаджията решил да се приведе в перфектна форма за лятото, като за целта отново започнал да се боде с анаболи.

Този път използвал хранителни добавки последен писък на модата, току що внесени в България. Те веднага му подействали, чувствал се енергичен, релефът му се оформил  като на гръцки бог… Но се проявил и страничен ефект, за който той дори не подозирал.

Внезапно енергията, с която се е назобил, се насочвала към панталона му и то в най – неподходящите моменти. Чалга надеждата започнал да получава ерекция по всяко време – при това доста болезнена и конфузна. Това ставало ту както си върви по улицата, ту във фитнеса, ту по време на участие! И страшно го обърквало и притеснявало. Нямал идея как да прикрие щръкналата си мъжественост и започнал да ходи с широки дълги тениски, но и те не били в състояние да прикрият кой знае колко.

Според лекари, много често някои от страничните ефекти на анаболите засягат половата система. Или притъпяват мераците на мъжете и ги превръщат в истински женички в леглото, или засилват либидото нереално много, като предизвикват силни и болезнени ерекции.

Преди време Фики беше попаднал на лекарства, които непрекъснато му сваляха самолета и той умираше от срам при интимни срещи с върли и разгорещени фенки.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "УЖАС! Фики Стораро е на път да загуби най-ценното си заради анаболите! Вече не може да го…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*