Горещи новини

УЖАС! Цвети остава парализирана след операцията!?

Цвети остава парализирана?

Състоянието на гимнастичката Цветелина Стоянова продължава да бъде нестабилно. Въпреки че, лекарите направиха всичко възможно, за да спасят живота й и извършиха няколкочасова операция, има голяма вероятност „златното момиче“ от ансамбъла да остане парализирана за цял живот. Тя не усеща краката си, след хирургическата интервенция.

От МВР вече съобщиха, че Цвети е извършила опит за самоубийство, но благодарение на дървото, което е омекотило удара, гимнастичката оцеля. Тя е със сериозни наранявания а гръдния кош, корема и прешлените. Далакът ѝ е изваден.

„Всички сме в шок. Момичетата от ансамбъла преживяват много тежко случилото се. След много тежък разговор взеха решение да участват на състезанието и да се мобилизират до краен предел, за да се представят по възможно най- добрия начин, защото вярват, че това би искала Цвети в този тежък за нея момент, в който се бори за живота си. Мъката ни е голяма, сълзите не спират, но нашата Цвети има нужда от нашата сила и всички ние ще го направим за нея“, пише още Раева.

loading...

Be the first to comment on "УЖАС! Цвети остава парализирана след операцията!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*