Горещи новини

УЖАС! Чарли Шийн е болен от СПИН!

Чарли Шийн се е СПИН в ХоливудХоливудската звезда, се е разболял от коварната болест.

С това заглавие гръмна реномираното световно онлайн издание за холивудски знаменитости „The time of change“. Те разкриват, че звездата от „Двама мъже и половина“, е заразен с вируса ХИВ. Той е болен от около 2 години, но крие в дълбока тайна болестта си, защото смятал, че феновете ще се ужасят от него. Преди няколко дни пък вестник „Сън“ намекна, че има холивудски актьор, който е заразен със смъртоносния вирус, но не споменаха име, като само уточниха, че е мъж, който ужасно много се страхува от реакцията на феновете си.

Чарли Шийн разбрал, че е заразен със СПИН още през октомври 2014 година. Тогава той е споделил с най-близките си приятели за тежката диагноза. Ако не се вземат мерки на време, вирусът на ХИВ дава продължителност на живота от 9 до 11 години. Холивудският актьор обаче, ходи на лечение и взима мощни лекарства, които да държат вируса под контрол и да предотвратят неговото разпространение в кръвта.

Въпреки че, тежката диагноза Чарли Шийн не е спрял да води своя „купонджийски живот“ с наркотици и проститутки. Не е спрял с безразборните си сексуални контакти, а сайтът „Celebrity“ твърди, че 25-годишната звезда от филми за възрастни Кира Монтгомъри вече е взела няколко милиона от него, за да пази тайната му.

loading...

Be the first to comment on "УЖАС! Чарли Шийн е болен от СПИН!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*