Горещи новини

Учени доказаха: Мисли позитивно и ще сваляш килограми, без да се подлагаш на строги диети

Отслабване с позитивно мислене

В наши дни отслабването е голям проблем за много хора, особено за тези в средна възраст, които водят по-заседнал начин на живот, нямат време за спорт и приемат нездравословни храни. Тези фактори водят до натрупване на излишни килограми.

Тъй като животът ни тече с изключително бързи темпове, се случва нещо, за което сме мислили, че няма да допуснем да ни се случи, а именно натрупват се излишни килограми.

sdweds

Когато осъзнаем, че това се е случило, започваме да прилагаме различни диети за отслабване, които обещават мигновено стапяне на мазнините, но тъй като това е невъзможно, ние започваме следващата диета, която убеждава в същото. Трябва да сте на ясно, че такива чудотворни диети няма.

Истината за трайното отслабване е в здравословните диети, чрез които се отслабва бавно, плавно и постепенно. Единствено този вид диета гарантира отслабване без така нареченият „йо-йо ефект”, който представлява възвръщане на свалените килограми след приключване на диетата.

Може би някои от вас ще кажат, че нямат време за диети, но това не е така. Въпроса не е във врeмето, а в желанието за успех, търпението и постоянството и след няколко месеца като се погледнете в огледалото ще останете очаровани от променената си фигура.

Трябва да се придържате към няколко прости съвета, които ще прочетете тук, и няма да усетите как ще се отървете от излишните килограми.

asdsdcdk

На първо място трябва да знаете, че най-здравословното отслабване е до 1 килограм на седмица – повече е нездравословно. Поради тази причина не трябва да подлагате организма си на стрес като гладувате, защото това, освен че няма да ви помогне в борбата с излишните килограми, може да ви навлече и здравословни проблеми.

По време на диетата за отслабване не бива да пропускате хранене. Когато пазарувате четете етикетите – съдържанието и калориите на продуктите, които купувате. Определете си лимит на калориите, които приемате за ден и се старайте да изгаряте повече от това, което приемате.

Старайте се да си приготвяте разнообразна и балансирана храна и увеличете приема на пресни плодове и зеленчуци.

Започнете и да тренирате някакъв спорт – няма значение какъв – нещо, което ви е интересно и ви доставя удоволствие. Съчетанието на диетата със спорт е изключително важно за постигане на положителен ефект.

Следвайки тези съвети, трябва да бъдете позитивно настроени и заредени с позитивна енергия и не след дълго ще разберете, че усилията ви не са били напразни.

loading...

Be the first to comment on "Учени доказаха: Мисли позитивно и ще сваляш килограми, без да се подлагаш на строги диети"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*