Горещи новини

Феновете на Левски набиха тези на Ботев и им откраднаха знамето!

Сектор Б нанесе тежък удар на бултраситеКрайните привърженици на Левски откраднаха едно от знамената на бултрасите.

Част от най-крайните привърженици на Левски от Сектор Б са причакали тези на своя съперник на влизане в Подуене. Според слуховете, които се разпространяват като „топъл хляб“ от уста на уста между ултрасите, феновете на Ботев Пловдив са били брутално пребити малко преди стадиона и им е било взето знамето, което впоследствие „ритуално“ беше запалено.

Двете агитки не могат да се „дишат“, както се казва на жаргонен език и от дълго време водят „война по стадионите“. На едно от гостуванията на Левски в Пловдив, се стигна до масов бой между феновете на два отбора на стадиона, който приключи с десетки ранени.

Освен, че откраднаха знамето на „бултрасите“, левскарите потрошиха клубният автобус на пловдивчани. Малко след края на мача, част от феновете на тима са щурмували рейса на Ботев и са го обстрелвали с камъни. В резултат на това са потрошени всички прозорци на возилото, а на канарчетата им се наложи да пътуват с друг рейс до Пловдив, защото този беше с напукано предно стъкло на шофьора, което не му позволяваше да вижда нормално.

loading...

Be the first to comment on "Феновете на Левски набиха тези на Ботев и им откраднаха знамето!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*