Горещи новини

Феновете на ЦСКА излизат на протест пред парламента в неделя! Шествие след мача с Витоша

Сектор Г излиза на протест пред парламентаСборният пункт е 16 часа на езерото Ариана.

Преди броени минути от официалната страница на фракцията Сектор Г разкриха, че в неделя след края на мача с Витоша Бистрица, феновете ще се отправят на протест пред парламента. Ще се проведе мирно шествие до сградата на парламента.

Сборният пункт на шествието ще бъде Орлов мост при езерото Ариана. Мачът ще се завърши около 16 часа и веднага след неговият край ще започне сборът на феновете от всички сектори – Г, А и В. Очаква се и много спортисти от „ОСК“ на ЦСКА да подкрепят шествието на феновете. От Сектор Г разкриват, че общината им е разрешила максимум 1 час за протест в геноцида. Поради това, се очаква краят на шествието да приключи в 17 часа.

Ето какво пишат в декларацията си феновете на ЦСКА:

Мероприятието има разрешение от общината, така че каквито и да е опити да бъдем спрени ще бъдат чиста провокация. Целта на събитието е ясна – да покажем, че ЦСКА като спортен клуб, не само футболен, е кауза, която вълнува хиляди българи и тези хора няма да допуснат двойният стандарт на държавата спрямо клуба да продължава. За разлика от всички партии, ние не се нуждаем от платени автобуси, кебапчета и чалга певици, за да съберем няколко хиляди човека пред парламента. В неделя ще покажем, че ЦСКА е огромна институция, с която всички в държавата трябва да се съобразяват. Разберете едно – политиците ги е страх от самото наше присъствие там, а не от хвърлени камъни и счупени прозорци. Така или иначе евентуални щети ще бъдат платени с държавни пари т.е. наши пари. Нека не даваме поводи на милицията да възпрепятства законно разрешения ни протест.

От фен клуб „Сектор Г“ призовават всички фенове на тима да присъстват на стадиона и на протеста.

loading...

Be the first to comment on "Феновете на ЦСКА излизат на протест пред парламента в неделя! Шествие след мача с Витоша"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*