Горещи новини

Феновете на ЦСКА решиха: Искаме Гриша Ганчев

Феновете подкрепят Гриша ГанчевФеновете на ЦСКА застават твърдо зад Гриша Ганчев.

Феновете на ЦСКА категорично изразиха своята позиция – „Искаме Гриша Ганчев“. Това показват резултатите от импровизираната анкета, която проведохме в нашия сайт. В нея гласуваха точно 975 привърженика на армейците. 767 от тях гласуват доверие на ловешкия бизнесмен, а останалите 208 подкрепят плановете на Васил Божков за оздравяване на дружеството или започване на чисто от А окръжна.

Същевременно в официалния форум на ЦСКА, който има славата на един от най-активните в България и в него изказват мнение част от привържениците на тима, които говорят и пред медиите, беше проведена анкета. На 29 ноември до 17:00 часа гласовете от нея показваха, че 95 % от гласувалите застават твърдо зад намеренията на Ганчев, каквито и да са те. Във фейсбук групите посветени на армейците също беше проведено гласуване и резултатите отново бяха сходни – от 80 до 90 % в подкрепа на ловешкия меценат.

Към този момент единствено Офанзива и новосформираната фракция „Червен легион“ са против купуването на лиценз на отбор от А група. Част от ветераните и неорганизираните фенове също не подкрепят желанието на Ганчев.

loading...

Be the first to comment on "Феновете на ЦСКА решиха: Искаме Гриша Ганчев"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*