Горещи новини

Холандски нападател пристига на проби следващата седмица на Герена

Холандски нападател идва на проби в ЛевскиАбдул Карим Шила ще пристигне на проби следващата седмица.

В началото на следващата седмица на стадион „Георги Аспарухов“ трябва да пристигне на проби нов нападател. По всяка вероятност камерунецът с френски паспорт Нгом, който в момента тренира със сините ще бъде отпратен. Той не е успял да впечатли Стойчо Стоев и няма да му бъде предложен договор.

Новият нападател, който ще пристигне на Герена, е холандец, но е роден в Чехия, а семейството му е от Гвинея. Става дума за Абдул Карим Шила, който в момента е свободен агент. Той ще бъде доведен от агента Николай Жейнов, който работи по селекцията на сините. Нападателят е на 23 години и е юноша на Монпелие. Цялата му кариера преминава във Франция. Има няколко мача за втория отбор на Монпелие, но не успява да пробие в представителния тим на французите.

След изтичането на договора му преминава като свободен агент в новосъздадения Фрейзу-Сейнт-Рафаел, но не отново не успява да се наложи. Има едва 1 официален мач като резерва. Следващият му отбор е третодивизионният Андрежу, където записва няколко мача, а през лятото на 2015 година напуска тима, защото иска да търси по-сериозно предизвикателство. В момента е свободен агент.

loading...

Be the first to comment on "Холандски нападател пристига на проби следващата седмица на Герена"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*