Горещи новини

Хороскоп: Какво ни очаква през високосната 2016 година?

Хороскоп за 2016Ето какво ни очаква през следващата година.

Астролозите твърдят, че високосните години не са благоприятни, но дали в действителност това е така? Ето какво ни очаква през идната 2016-та година според тях и какво не бива да правим през високосната година.

Очаква ни динамична и изпълнена с възможности за реализация в личен и професионален план година. Това се дължи не само на късметът, който ще ни споходи през 2016-та, но и благодарение на трудът и усилията, които сме положили през отиващата си 2015 година.

Представителите на огнените знаци трябва да запазят и да проявят своя разум през новата година. Ключът към победата е в запазването на жизнената енергия. Най-добре тази трансформация може да бъде усетена от зодиакалните знаци Овен, Лъв и Стрелец. Водните знаци – Риби, Скорпион и Рак ще бъде поставени пред редица езотерични предизвикателства. През следващата година те ще трябва да проявят повече разбиране и да преследват своите отколешни мечти. Близнаци, Везни и Водолеи пък няма да имат абсолютно никакви проблеми в любовта през 2016 година. За тях това ще бъде период изпълнен с много приятни изживявания. Земните зодиакални знаци Козирог, Телец и Дева няма да бъдат засегнати сериозно от промените през 2016 година. Разбира се, че ще бъде глупаво, ако не отбележим, че влиянието на Меркурий няма да им се отрази. Напротив. И те ще бъдат засегнати от динамиката

loading...

Be the first to comment on "Хороскоп: Какво ни очаква през високосната 2016 година?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*