Горещи новини

Цветелина Грахич се хвали с 600-кубика силикон! 2 години е спестявала, за да увеличи бюста си

Цветелина Грахич наблъска силикон в гърдите си"По 300 кубика във всяка гърда, е имплантирала босненката"

Бек-вокалистката на „Ку-ку бенд“ може да се похвали с нов впечатляващ бюст. Дали, защото е комплексирана от природните дадености на колежката й Лили или поради друга причина, Грахич си имплантира 600 кубика силикон в гърдите. Тази подробност не убягна на нито един от 70-те хиляди души, които присъстваха на концерта на Слави Трифонов на стадион Васил Левски.

Цветелина Грахич силикон

Вижте „фрапиращата разликата“ в бюста на Грахич.

Онлайн изданието „Хот Арена“ разбра, че младата певица е спестявала цели 2 години, за да се сдобие с новият си бюст. Босненката обаче, е коригирала не само малките си гърди, но и устните. Тя ги е „надула“ по подобие на Мара Гущерова с хилауронова киселина. Корекцията се оказа неособено успешна, защото количеството, което е било инжектирано е повече от необходимото. В резултат, на което долната устна на Грахич увисна.

Тепърва ще видим дали „инвестицията“ на Грахич ще се оправдае и босненката ще бъде „засипана“ от покани за участия по нощните заведения или ще продължи да изпълнява второстепенната си роля в „Шоуто на Слави“.

loading...

Be the first to comment on "Цветелина Грахич се хвали с 600-кубика силикон! 2 години е спестявала, за да увеличи бюста си"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*