Горещи новини

Цимбика към Гриша Ганчев: Биха ни 8:0, така ли обича ЦСКА?

Цимбика с нова декларация срещу ГанчевФракцията на Калоян Стоянов се обяви против желанието на Ганчев.

Калоян Стоянов-Цимбика отново напомни за себе си. Позабравеният бивш директор в ЦСКА от времето на Титан, е лидер на новосформираната фракция в Сектор Г – „Червен легион“. Вчера тя публикува първото свое официално обръщение до медиите, чрез което се обяви против намеренията на Гриша Ганчев и подкрепи Офанзива за позицията, която отстоява. Публикуваме декларацията, без редакторска намеса!

Калоян Стоянов отново изригна срещу Ганчев

СЕКТОР Г, се пита: „Чий поръчки изпълнява „цесекарят“ Калоян Стоянов“?

Г-н Ганчев показа за кой ли път, че думата му не струва, както когато излъга Стоичков. Нека не забравяме и как открадна Светослав Тодоров от ЦСКА. Също така Ганчев е работил много пъти със съдии срещу ЦСКА.

Би ЦСКА с 8:0, така ли обича ЦСКА!? Ние казваме „не“ на такава любов. „Червен легион“ не е платен и поздравява „Офанзива“ и „Червен Младост“ за твърдата им позиция, която отстояват. Видя се кои са платени – „Енимълс“. Първият, който се опълчи на Ганчев и го разкри бе Калоян Стоянов.

От „Червен легион“ прощаваме, но не забравяме. Искаме да си плащаме за ЦСКА, а не да взимаме, както правят някои и стопанисват помещенията на стадион „Българска армия“ без да плащат и стотинка. „Червен легион“ няма амбиции да командва в сектора. Фракцията иска да няма наркотици и алкохол на стадиона, извън него всеки може да се забавлява по начин, по който му харесва.

loading...

1 коментар on "Цимбика към Гриша Ганчев: Биха ни 8:0, така ли обича ЦСКА?"

  1. ГОРД АРМЕЕЦ | 16.06.2016 at 11:48 | Отговор

    ДГД КАЛОЯНЕПРОДАЖНИК!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*