Горещи новини

ЦСКА връща Асприля и Джорджан в българското първенство!? 21-годишен перуански национал подписва с червените!

ЦСКА връща Асприля и Джордан

Спортно-техническият директор на ЦСКА Пламен Марков потвърди, че армейците не са приключили със селекцията и до началото на месец септември на стадион „Българска армия“ ще пристигнат няколко класни футболисти от Южна Америка. Стойчо Стоилов вече се прибра от латинския континент и е договорил всички подробности около тяхното преминаване. Става дума за трима играчи, които ще кацнат в България през следващата седмица.

Двама от тях са бивши футболисти на Литекс – Асприля и Джорджан. Първият беше продаден за колосална сума в Саудитска Арабия, а интерес към него проявяваха Фиорентина и Бърнли. След едногодишен престой обаче, Асприля е решил, че арабското първенство не е за него и е готов за нови предизвикателства. Подобна е и ситуацията с тарана Джордан, който се подвизаваше в турското първенство, но финансови проблеми са причината той да напусне страната.

Третият футболист, който трябва да пристигне в ЦСКА е перуанец. Той е Анди Поло. Подвизава се като вътрешен халф и има 7 мача с националната фланелка. В момента защитава цветовете на местния Университаио.

loading...

Be the first to comment on "ЦСКА връща Асприля и Джорджан в българското първенство!? 21-годишен перуански национал подписва с червените!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*