Горещи новини

ЦСКА отново е най-гледаният отбор в българският футбол! Дори на Славия – Левски имаше по-малко публика!

Двубоите на ЦСКА са най-посещаваните до моментаГостуването на ЦСКА на Чико Бяга, е най-посетеният двубой в българският футбол.

За пореден път от началото на футболният сезон в страната, двубоят на ЦСКА, се оказа най-посещаваният от всички. Гостуването на армейците в Пазарджик на Чико Бяга, е било изгледано от 4800 души. За сравнение на най-старото столично дерби са присъствали 4100 души. По този начин червените отново завоюваха приза за „най-висока посещаемост“.

По груби сметки до момента срещите на червените се наблюдават средно от 4-5 000 души на мач. Постижение, с което нито един отбор в българският футбол не може да се похвали до момента. Най-висока посещаемост е регистрирана на първият двубой на ЦСКА във В група срещу Струмска слава на стадион „Българска армия“. Тогава са присъствали малко над 10 000 души. Единствено гостуването на ФК Сарая, се доближи до тази бройка. Изразителната победа на ЦСКА беше изгледана от около 9000 души.

Висока посещаемост се очаква на първият двубой на армейците за Купата на България, в който ще се изправят срещу отбор от професионалният футбол. ЦСКА посреща Нефтохимик на стадион „Българска армия“ следващата сряда. Очаква се цената на билетите да се запази както досега за срещите от този турнир – 1 лев за Сектор Г и 2 лева за В и А секторите.

loading...

Be the first to comment on "ЦСКА отново е най-гледаният отбор в българският футбол! Дори на Славия – Левски имаше по-малко публика!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*