Горещи новини

Чудотворната вода на Гигинския манастир помогна на Слави Трифонов да свали очилата!

Слави Трифонов си върна зрението в манастир край ГигенциЧудодейна вода в Гигенци помогна на Трифонов да си върне зрението.

Водещият на „Шоуто на Слави“ вижда много по-ясно от преди. Трифонов е свалил диоптърът на очилата си малко под едно и разкрива, че това се е случило благодарение на чудотворната вода Aязмoтo нa Гигинcĸия мaнacтиp „Cв. cв. Koзмa и Дaмян“ ĸpaй пepнишĸoтo ceлo Гигинци.

Първоначално Слави бил скептично настроен и не вярвал, че нещо ще се случи. Той пристигнал в манастира и напълнил шишенцата с живителна течност. Хората в манастира пък го посъветвали да наизусти молитвата зaвeщaнa oт cвeтитe бpaтя Koзмa и Дaмян. Тя лекувала около 20 болести и се казвала в точно определен ден от годината. След като запалил свещ и накупил мед и вино за приятели, Трифонов си тръгнал.

Наложило му се обаче, една седмица по-късно да се върне, тъй като зрението в действителност му се е подобрило. Шоуменът бил изключително щастлив от факта, че вижда по-добре и вече не му се налага да ходи постоянно с очила. Ползва ги само, когато чете или е пред телевизионна камера. В знак на благодарност Слави е дарил около 50 000 лева на църквата, които били използвани за реставриране на иконописът и освежаване на винарската изба.

loading...

Be the first to comment on "Чудотворната вода на Гигинския манастир помогна на Слави Трифонов да свали очилата!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*