Горещи новини

Чуй българската песен за детската Евровизия 2015

Българска песен на детска Евровизия 2015 Габриела ЙордановаЩе успее ли Габи да подобри участието на Крисия на детската Евровизия?

В навечерието на финалът на детската Евровизия 2015, която ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в София, искаме да ви припомним песента, с която ще се представи България на музикалния конкурс.

Габриела Йорданова и Иван Стоянов ще се опитат да повторят и дори да подобрят постижението на Крисия, Хасан и Ибрахим, които заеха второ място в престижния конкурс миналата година. Победата отиде в ръцете на Италия и по регламент концерта трябваше да се проведе на Апенините, но те решиха да ни преотстъпят това право и така за първи път в своята история България ще бъде домакин на европейски музикален конкурс от подобен ранг.

Песента, с която ще ни представят Габи и Иван на детската Евровизия се казва „Цветът на надеждата“. Автор на текста е Ивайло Вълчев, а малката певица е взела дейно участие в неговото създаване. Музиката е написана от Евгени Димитров, Слави Трифонов и Георги Милчев-Годжи.

Ще успеят ли Габи и Иван да пожънат успех на детската Евровизия? Ще разберем утре от 20:30 часа българско време. Концертът ще бъде предаван пряко в ефира на БНТ.

loading...

1 коментар on "Чуй българската песен за детската Евровизия 2015"

  1. ирина аврамова | 21.11.2015 at 0:39 | Отговор

    Браво, отново страхотен текст,музиката е прекрасна,изпълнението чудесно!много ми хареса!сигурна съм,че ще сме първи!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*