Горещи новини

Шокиращото минало на Алисия лъсна! Вижте кой е минал през кревата й и коя певица е яла шамари от нея от ревност!

Алисия била Нелина заради Коко Динев
Фолк певицата Алисия ще се окаже сред най-оборотните в чалгата. Още от крехка възраст Ася от Вакарел никак не си поплювала и успявала да омае някак и най-оборотните ергени. Клюките от близкото минало мълвят, че тя е била интимна с най-известния роден ресторантьор – Коко Динев.

През това време той се е занимавал сериозно с Нелина, а Алисия била между другото. Известно е, че Нелина изкара близо 4 години с бизнесмена и дори се говори, че той е баща на сина й.

Именно заради Коко обаче изпълнителката яла шамари от Алисия.

Драмата се разиграла в култово столично заведение. Нелина имала участие там, а ресторантът се късал по шевовете от хора. Купонът бил в разгара си когато подивялата Алисия нахлула в заведението и скочила на колежката си, разказва столичен седмичник.

Ася започнала да я дърпа и да скубе косите и да се опитва да я удари в лицето. Цялата агресия била придружена от викове: „Ти ли ще крадеш мъжа ми?!“. Охраната веднага се намесила и разтървала певиците.

Заради тази грозна сцена Коко бил шута на Алисия и приключил аферата им.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Шокиращото минало на Алисия лъсна! Вижте кой е минал през кревата й и коя певица е яла шамари от нея от ревност!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*