Горещи новини

ШОКИРАЩО разкритие за Светослав, който бутна жена в берлинското метро! Дори не подозирате какъв изрод е

Неподозирани факти за Светослав
Българският гражданин от цигански произход Светослав Стойков втрещи Европа с бруталността си. Това да ритне беззащитна жена по стълбите на метростанцията „Херманщрасе” в берлинския квартал „Нойкьолн”, далеч не е най-жестокото деяние в биографията на бабаита от варненското гето „Максуда“ научи ексклузивно БЛИЦ.

27-годишният Светослав Стойков, който беше разпознат в автобус от пазач на общежитие за бежанци, вече е задържан от властите и предстои да бъде изправен на съд за мерзката си постъпка. Надали обаче германските разследващи, както и обществеността, са наясно колко долен и извратен индивид е роденият в Добричко мъж, известен с прякора си Чочи. Вече по Нова телевизия изтече информация, че той е с дебело досие и множество криминални регистрации за най-различни престъпления, сред които кражби, грабежи и хулиганства.

Над 15 пъти е бил клиент на прокуратурата Светослав Стойков, довериха пред БЛИЦ достоверни и отлично осведомени полицейски източници. След минути най-ексклузивната българска медия ще разкрие детайлно криминалната биография на Чочи, за която свидетелстват и лица от ниските нива на ромския ъндърграунд. А също така ще осветли и нечувана гавра, която той е извършил в присъствието на двамата си братя – същите тези, станали безучастни свидетели на животинската му постъпка в метростанцията в Берлин.

Орлин Филиповски, БЛИЦ

loading...

2 Коментари on "ШОКИРАЩО разкритие за Светослав, който бутна жена в берлинското метро! Дори не подозирате какъв изрод е"

  1. ЕЛЕНА АНДРЕЕВА | 19.12.2016 at 18:37 | Отговор

    КЪДЕ Е МВР? КОЙ РАЗГРАДИ ДВОРА НИ ТАКА И ДОПУСНА КРИМИНАЛНО ПРОЯЯВЕНИ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА И ДА СЪЗДАВАТ ИМИДЖ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАЦИЯТА НИ, НА ПРЕСТЪПНИЦИ , НЕВРАСТЕНИЦИ И ИЗМЕТ? ДО КОГА ЩЕ ТОЛЕРИРАМЕ ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ И ДАЛИ ЩЕ ИМА ДОБЪР ФИНАЛ ТОВА ДЕЙСТВИЕ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НИ И ВРЪЩАНЕТО НА ДОБРОТО ИМЕ НА СТРАНАТА НИ?

  2. Нее циганин. Говори туску

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*