Горещи новини

ШОКИРАЩО! Така ли трябва да изглеждат децата ни на първия учебен ден!? СНИМКА

Така ли трябва да изглежда детето на 15 септември

Шокираща снимка се появи в една от групите за споделяне в социалната мрежа „Фейсбук“ и предизвика всеобщо недоволство. Малко момиченце с букет в ръка очаква да влезе в клас на първия учебен ден в столично школо.Визията на момичето е меко казано потресаваща, особено за първи учебен ден. То е с очила и скандално облекло, прилягащо повече на 30-годишна дама, отколкото на 10-годишно невинно дете, дръзнало да попива знания.

На кадъра, възмутил онлайн обществеността, се забелязва и друга жена, чиято рокля е прозрачна и гащите й се виждат. Твърде е възможно въпросната госпожа да е майка на детето.

Във „Фейсбук“ авторката на снимката Радост Крумова обясни защо е заснела чуждото дете. Публикуваме нейното обяснение без редакторска намеса:

Понеже много се изписа по въпросът как съм могла да снимам горкото, ЧУЖДО дете искам да кажа, че днес дъщеря ми беше първокласничка и ме попита мамо тази леля на сватба ли е? Защо не коментирате, как са били заснети хилядите други ЧУЖДИ деца облечени в прилични за упилище дрехи?! Аман от псевдоморалисти! Точка по въпроса. И ако продължа да вижда подобни явления , да, ще пеодължа да ги снимам,защото мисля, че това е нормално! Не желая детето ми да мисли , че така трябва да изглежда в училище на първият учебен ден!

ИЗТОЧНИК: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "ШОКИРАЩО! Така ли трябва да изглеждат децата ни на първия учебен ден!? СНИМКА"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*