Горещи новини

ШОК! Вижте защо Антония Петров ще се разведе с милионера Бередин

Антония Петрова за развода

„Обявявам го тук и сега. Искам да кажа, че решението за този развод е изцяло мое. Александър е против и не иска да се развеждаме. Няма изневяра и няма намесен трети човек.“ Това заяви в предаването „Папараци“ скандалната миска Антония Петрова по повод раздялата си с милионера Александър Бередин. „Сигурна, съм, че за 10 години той много ме обича. От доста време не живеем заедно, почти две години. От няколко месеца има подадена молба за развод и той ще бъде факт в най-скоро време, обясни силиконката.

„В момента Александър не иска разводът да бъде по взаимно съгласие. Надявам се да го направим по интелигентен начин, но да дори да не иска да бъде по взаимно съгласие, аз вече съм взела решение.

Разводът юридически ще бъде и в България и в Русия. Конкретна причина няма, по-скоро е претрупване. Започнах да гледам по съвсем различен начин на живота от него. В момента съм изключително щастлива и много искрено вярвам да предам енергията на хората.“, заяви русокосата перничанка.

„Аз нямам нищо против и Александър да бъде щастлив. Ако той може да намери щастието с някой друг, прекрасно. В хармония със себе си, намерих центъра на тежестта си, чувствам се добре сама. Може би имаше нещо, което не ми даваше мира. Сега се чувствам доволна и горда от решението си.

Продължаваме комуникация и той ме търси. Няма да ме чуете да кажа лоша дума за него. Причината за развода няма да я намерите. Няма да занимавам хората повече с моя личен живот.“, категорична бе Мис България.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "ШОК! Вижте защо Антония Петров ще се разведе с милионера Бередин"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*