Горещи новини

ШОК! Джорджано е двойник на един от най-влиятелните хора в света! 1:1

Джорджано е двойник на Марк ЗукърбъргВижте на коя световна известна личност прилича Джорджано.

От няколко дни насам тема номер 1 в социалните мрежи, е шокиращата визуална прилика на интернет сензацията Джорджано с един от най-влиятелните и богати хора в света. Мирослав, както е истинското име на „певецът“ е лика-прилика със създателят на Фейсбук – Марк Зукърбърг!

Джорджано двойник на Марк Зукърбърг

Марк Зукърбърг

Визуалната прилика между двамата е на лице. Имат сходни черти на лицето, а при някои мимики може дори да се объркате, че виждате един и същи човек. Особено, когато двамата се „ухилят до уши“. Тогава приликата е най-забележима.

Джорджано двойник на Марк Зукърбърг

Джорджано – Мирослав

Любопитен факт е, че създателят на Фейсбук неотдавна призна, че има български корени, което ни кара да мислим, че двамата с Джорджано може да са „разделени сиамски близнаци“. Разбира се, това е в кръгът на шегата. Според нас приликата е очевидна, а от снимките може сами да прецените дали това е така или не!

Джорджано е бг двойникът на Марк Зукърбърг

Приличат ли си Джорджано и Марк Зукърбърг?

loading...

1 коментар on "ШОК! Джорджано е двойник на един от най-влиятелните хора в света! 1:1"

  1. Хаха това сигурно е най-глупавата статия, която съм чел. Как може да сравнявате тоя г*й Джорджано с Марк дори и визуално?! Ако Зукърбърк разбере за какво иде реч ще се гръмне. Не се излагайте. Не показвайте изметта на България в обществото.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*