Горещи новини

ШОК! НА Райна й остават броени дни….

Броени дни остават на Райна
Митко Пайнера е вдигнал мерника на фолкпевицата Райна. Дните на изпълнителката в най-голямата музикална компания у нас буквално са преброени. Причината за наближаващия крах в дългогодишните им отношения е скорострелно залязващата кариера на изпълнителката, която пуска по 1-2 песни на година и почти не получава покани за участия, пише в. „България Днес“.

Чашата на търпение преляла съвсем наскоро заради решението на Райна да си вземе 2-месечна почивка и да замине временно да живее в Куба.

„Пожелавам си новата 2017 година да бъде също толкова добра и динамична, но най-вече да съм жива и здрава, защото другото си го постигам сама с Божията помощ. От 3 януари до 23 февруари няма да поемам участия, защото ще пътувам отново с цел обучение. Благодаря на „Пайнер“, че ми дадоха този шанс да пътувам за по-дълъг срок“, разкри самата изпълнителка. Така реално близо 2 месеца фолкпевицата няма да има никакъв принос за благосъстоянието на продуцентите си и позиционира кариерата си на заден план.

Според източници новината никак не се понравила на инж. Митко Димитров, който усърдно се труди всеки ден и очаква подопечните му също да демонстрират желание за работа. Той обаче вече буквално вдигнал ръце от изпълнителката и разрешил да замине за карибската държава. Това обаче вероятно е първата стъпка към края на кариерата на Райна в „Пайнер“, тъй като отдавна не е сред топимената.

Преди заминаването си Райна се обърна към своите почитатели в официалната си страница, за да ги направи съпричастни със своето отсъствие.

„Измина една прекрасна за мен година, година, в която успях да сбъдна много мечти – обикалях света – Италия, Кападокия, Куба, Санторини, Филипините (Боракай, Ал Ейн), научих нов език, доказах истина, сдобих се с нещото, за което отдавна работя, създадох хубави песни, две от които – големи хитове, по един и в двата жанра, аналогично реализирах много участия тук, както и в чужбина – Канада, САЩ, Македония…“

Изпълнителката сподели още, че през последните месеци почти не е спала, но е повече от удовлетворена, че върши нещата, които я правят щастлива и я приближават все повече към другите й цели и мечти в живота.

„Това ви пожелавам и на вас, година на движение напред! Здрава и мирна! Правете добро, за да дойде доброто и при вас. Добро при добро отива“, заяви емоционално Райна, чието бъдеще става все по-неясно след дългото й забягване към далечната държава.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "ШОК! НА Райна й остават броени дни…."

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*