Горещи новини

ШОК! Смърт е белязал концерта на Слави Трифонов на стадион „Васил Левски“! Негова съученичка е починала пред сина си!

Смърт беляза концерта на СлавиСъученичка на Слави Трифонов почина от инсулт по време на концерта на стадион "Васил Левски".

Грандиозното събитие, за което и до ден-днешен продължава да се говори, е било почернено, разбра БЛИЦ. Съученичка на Слави Трифонов е издъхнала по време на концерта на стадион „Васил Левски“. Въпросната жена е починала посред шоуто пред очите на сина си. Докато бъде изведена от стадиона, за да й се окаже лекарска помощ, жената е загубила живота си.

Очевидци разкриват, че жената от село Лисиндрен се е свлякла на земята, тъй като изведнъж й прилошало. Впоследствие, се е оказало, че жената е получила инсулт, а лекарският екип само е констатирал смъртта й. Тя е имала двигателни промени, поради което е била придружена от сина си.

Слави Трифонов е бил уведомен за смъртта на бившата му съученичка веднага след края на спектакъла и много тежко, е приел новината. Той е обещал, че ще помогне на семейството й с каквото може от финансова и морална гледна точка!

loading...

Be the first to comment on "ШОК! Смърт е белязал концерта на Слави Трифонов на стадион „Васил Левски“! Негова съученичка е починала пред сина си!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*