Горещи новини

ШОК! Шофьор на БМВ слезе от колата и счупи прозореца на пикап и това, което направи ще ви изуми! ВИДЕО

1488774203-16
Шофьор излезе от колата си, за да счупи прозореца на автомобила на колега на пътя, а след това го напръска и с лютив спрей. Шокиращият инцидент стана близо до Дайтона Бийч, Флорида и бе записан от свидетел на случилото се, информира „Дейли Мейл“.
Въпреки че от видеото не става ясно какво е провокирало конфликта на пътя, шофьорът движещ се зад двамата и записал инцидента разказа пред изданието какво се е случило. Според него шофьорът на Форда е провокирал агресията като няколко пресечки нападал словесно мъжа, управляващ БМВ.
В един момент нервите на обиждания не са издържали, той излязъл внезапно от колата си и изненадващо за всички счупил с юмрук стъклото на Форда. С другата ръка пък незабавно напръскал противника си с лютив спрей след като той вече отварял вратата, за да нападне на свой ред.
Шофьорът на Форда се оттеглил в защита, но веднага отишъл до багажника да вземе от там метален прът. В същото време, обаче, БМВ-то вече потегляло.
Превод и редакция: БЛИЦ
loading...

Be the first to comment on "ШОК! Шофьор на БМВ слезе от колата и счупи прозореца на пикап и това, което направи ще ви изуми! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*