Горещи новини

Ще избухне ли международен скандал!? САЩ се опитва да измъкне Мейзер от ареста!?

САЩ иска да измъкне Мейзер
display:inline-block;

Приятелите на убития по мистериозен начин Николай Димов от Варна ще правят частно разследване. Анита е силно разстроена на път към съдебната зала. Те щели да ангажират частен детектив, за да изясни спорните моменти в разследването, пише „24 часа”. 40-годишният културист и фитнес инструктор бе намерен мъртъв в неделя след полунощ в апартамента на съпругата си Анита Мейзер във Варна.

“Добро момче, смирен и кротък, човек с принципи” – това говорят за Николай приятелите му във Варна. Според тях иначе порядъчното и консервативно семейство на Николай в момента е опорочено заради 52-годишната Мейзер.

“Вероятно го е убила, защото е усетила, че той иска да я отстрани от живота си и да създаде друго семейство”, каза един от близките на убития – Павел Зидаров. Той е категоричен, че убийството със сигурност не е било резултат от непредпазливост.

Според друг от близките – Николай Иванов, двамата съпрузи се карали от доста време, а и не били правили секс от една година Анита пътувала често и за дълго до Коста Рика, и на практика с мъжа ѝ се виждали за по няколко месеца в годината. По думите му задържаната си “развявала опашката” преди години в Нови пазар.

“В един момент стана Анита, после стана Мейзер. И как така убийството стана в събота, след като в петък е изпратила детето си в Гърция на почивка, за да е сама”, коментира още той.

“Николай не е вземал нито анаболи, нито упойващи вещества, както се твърдеше”, каза и Венци Чанев, собственик на залата, в която е тренирал съпругът на Мейзер. По думите му от известно време нещата между двамата съпрузи май не вървели. Анита постоянно държала сметка на мъжа си къде ходи, следяла го и го търсела по телефона, докато той тренира в залата.

Адвокати на арестуваната с две обвинения – за причиняване на смърт по непредпазливост и за предлагане на 30 хил. евро подкуп към полицай, са юристите Олег Атанасов и бившият шеф на варненския затвор Росен Желязков.

Имало е обаждане от посолството на САЩ и предлагане на правна помощ за Анита Мейзер, тъй като тя има и американско гражданство. По информация на адвокатите Анита е отказала, като е заявила, че има адекватна защита към настоящия момент.

Източник: Би Нюз

loading...

Be the first to comment on "Ще избухне ли международен скандал!? САЩ се опитва да измъкне Мейзер от ареста!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*