Какво дамско бельо е модерно тази зима

Зимният сезон дамското бельо отново се характеризира с функционалност, практичност, комфорт и красива визия.  Ретро стилът е на почит, тъй като модата при женските модели е вдъхновена от 50-те години на миналия век. Съвременните материи са съчетани с грация, удобство и прилягат идеално на женското тяло.

Тази зима по магазините ще откриете бикини, бодита, жартиери и корсети, както и разбира се, колани за жартиери, декорирани с пайети, камъни, ленти и метални елементи. Сутиените от тазгодишната колекция има мали къдрави мотиви на чашките, които могат да се показват от блузата за по-голям акцент върху деколтето.

Модерните цветове при дамското бельо са класическото черно, нежно бяло, както и електрикови нюанси на оранжево, синьо и цикламено. Често срещани а и модели в пастелната гама – шампанско и бежово, както и задължителното бордо.
За апликации върху дамското бельо в bg-look.com са използвани най-вече цветчета, сърчица и геометрични фигури.

Най-популярните материи за настоящата колекция дамско бельо са комприна, памук и микрофибър.

Интересно е, че някои от дизайнерите са подходили доста дръзко и са добавили към колекциите си и модели от кожа и кадифе.
Без съмнение, колекцията за този сезон предлага различни модели за различните вкусове и не са последно място е помислено за красивата визия и комфорта на дамите.

Така че, дами, не се притеснявайте – през този сезон по магазините ще откриете чудесни модели бельо, което да отговаря най-точно на стила и вкуса ви. Разнообразните модели са изработени по начин, който разкрива най-добрите части от тялото на всяка жена и веднага ще я накара да повиши значително самочувствието си, поглеждайки се в огледалото. Няма как да не се съгласите, че уверената жена привлича много повече мъжките погледи и се чувства много по-добре. А какъв по-добър начин да придобиете още малко увереност от един чисто нов комплект красиво и модерно бельо.