Новите таблети през 2020 и 2021 година

Според проведено скорошно проучване вече доста голяма част от хората за доверяват на таблетите за извършване на най-често срещаните дейности, които преди извършвахме само с помощта на компютър.  Сигурни сме, че ви е направило впечатление, че все повече и повече хора притежават таблети и ги ползват постоянно за всевъзможни нужди. Сигурни сме също така, че ако и вие сте горд собственик на таблет, трудно бихте си представили да се разделите с него, тъй като вече сте свикнали с неговата функционалност и с предимството, че можете да го носите навсякъде с вас.

Разбира се, както стоят нещата при останалите мобилни устройства, така и при таблетите технологиите се развиват постоянно и производители ни предлагат все по-нови и функционални таблети. И тъй като 2019-та година е към края си всички чакаме със затаен дъх как ще ни изненадат производители на таблети през предстоящата 2020 и 2021-та година.

Ако сте от хората, които притежават таблет, най-вероятно сте чували слуховете, че през 2020-та година ще започне масово производство на нов тип таблети, а именно такива с 14-15-инчови дисплеи. Тази тенденция се дължи на факта, че таблетите все повече заместват компютрите и определено би било по-удобно да работим на малко по-голям екран.

Сигурни сме, че няма да се изненадата от новината, че Apple са една от компаниите, които първи ще предложат на потребители таблет с 14-инчов дисплей. Естествено става дума за таблет от серията iPad, който главно ще бъде ориентиран към сфери като образованието и бизнеса.

Вечбуят конкурент на американския гигант, а именно Samsung също обявиха, че са в процес на производство на таблет с голям 12.2-инчов таблет, който както се досещате, ще бъде от известната серия Note. Официалната премиера на въпросния таблет се състоя през първото тримесечие на 2014-та година, а 2020-2021 предстои излизането на 14 и 15 инчови.