Предпочитаните от дамите бижута за 2013 година

Какви бижута трябва да носят дамите през 2013 година?  Тенденциите при бижутата постоянно се менят, раждайки нови форми и стилове при накитите. Затова всяка стилна дама трябва да носи най-модерните бижута за сезона. Какви бижута трябва да носим през 2013 и 2014 година?

Класиката при пръстените е ненадмината тази година! В средата се допуска да има скъпоценен камък, но не много голям, нито много малък. Белите цирконии са доста модерни при пръстените. Купувайте внимателно своите пръстени, защото ръката е втората най-видима част от тялото Ви и там аксесоарите трябва да са много красиви.

Бижутата със скъпоценни камъни са в топ 10 на модните тенденции при бижутата за 2013 и 2014 година. Едни от модерните камъни са ахатът, смарагдът и камъните друзи. Ако притежавате бижу с бял ахат или друзи, съчетайте го със злато, тъй като те много добре се допълват. Бижутата със скъпоценни камъни подчертават лицето на притежателя на бижуто.

Големи бижута също се радват на успех тази и предходната година. Те се появиха още през миналата 2012 година но и тази година са много модерни. Известните модни дизайнери включиха големите бижута в своите колекции и взривиха модните подиуми.

Бижута с остри краища и ръбове са изключително модерни за 2013 година. Техните остри ъгли и ръбове придават племенен стил на притежателя им.

Бижутата с розово злато са също много модерни тази година. Розовото злато може да бъде видяно при часовниците, пръстените и други бижута. Това злато се характеризира с особения си отенък.

Старайте се да следвате модните тенденции при бижутата за 2013 и 2014 година ако искате да бъдете в центъра на вниманието навсякъде! Подчертайте стила си с едно от тези изящни бижута и се почувствайте като истинска дама, заслужила погледите на околните!