Всичко за управлението на имоти

Предлагаме ви днес да поговорим за нашумялата напоследък услуга управление на имоти. Може би сте чували за нея, но не знаете точно в какво се изразява.  Ето защо днес ще научите всичко, което трябва да знаете за така нареченото управление на имоти.

Услугата е подходяща за всички хора, които разполагат с жилище или пък с имот, който отдават под наем. Сигурни сме, че броят на тези хора не е никак малък. Но е всеизвестно, че понякога попадаме на некоректни наематели, които рушат нашата собственост, не плащат наем и така нататък. Именно управлението на имоти може да ни помогне в такива ситуации, тъй като екипът на фирмата се грижи за благото на нашия имот. Редовните огледи на имота ви е само малка част от извършваните услуги.

управление на имоти в град София

Създаването на реклама и обява е първото, с което се заема фирмата за управление на вашия имот. След това тя извършва дългия и труден подбор на идеалните наематели. Освен това отново фирмата се грижи за ежемесечното и навременно събиране на наема, посещението на така досадните събрания на Етажната собственост, където собственикът бива представляван от служител на фирмата за управление на имоти. Разбира се, задължително е да споменем и редовните огледи на целия имот, за да се установи дали наемателите не рушат вашата собственост. Е да, такива ситуации не са рядкост, но отново екипът на фирмата ще се погрижи за извеждането на некоректните наематели.

Цената на услугата управление на имоти е наистина евтина и достъпна за всеки. Всъщност сумата възлиза само на 7 седем процента от цената на месечния наем. А най-лесният начин да се свържете с екипа на съответната фирма, е като посетите сайта й, където ще намерите пълната информация с предлаганите услуги.