Кога да направим първия подарък в нова връзка?

В началото на всяка връзка е добре да правите споделени подаръци като романтична вечеря, посещение на клуб, билет за кино или театър. Ако сте почители на преживяванията сред природата, пикникът е чудесно решение за добре прекарано време заедно. Единственото, което ви е необходимо е да си набавите комплект от принадлежности за пикник, които да осигурят комфорта и доброто ви прекарване.

Сред предложенията за подаръци за мъже ще намерите изключителни комплекти за пикник и още десетки предложения за стилни подаръци. Чашите за чай и кафе несправедливо са обвинявани за скучен и тривиален празник, но разбиват на пух и прах това клише с предложения за чаши и аксесоари с репродукции на картината „Целувката“. Определно няма по-добър начин да кажете, че „светът е за двама“ от подарък такива чаши, които предполагат приятно пиене на топли напитки с любимия човек.

Забележителното при подаръците е, че са отделили по равно внимание и на дамите и господата. Независимо дали правите подарък на жена или мъж можете да намерите повече от задоволителни идеи за подаръци от онлайн магазина. Всички предложения са на познати европейски марки с високо качество на повече от конкурентни цени.

И за да бъде изненадата пълна ще ви дадем няколко предложения как да опаковате впечатляващо подаръка.

Сдобийте се с огромна кутия, която да побере поне два балона с хелий, към които да вържете подаръка и когато кутията бъде отворена той леко да полети.

Друга закачлива идея за опаковане е отново голяма кутия, която да побере в себе си няколко други една в друга, като последната да бъде тази с подаръка. Нещо като кукла матрьошка, но от кутии. Можете да използвате и френската техника папие маше, като направите точна отливка на премета, който подарявате. За целта са ви необходими само малко вестници и лепило(става и от брашно и вода), опаковате предмета, чакате да изсъхне и го разделяте по средата. Така получавате „яйце с изненада“ като опаковка за вашия подарък. И накрая не забравяйте да добавите частица любов и капка добро настроение.

За всичко останало са се погрижили специалистите.