Интериорни врати срещат стара София и модерната визия?

Проблемът за вътрешния дизайн не е тема, която може да се изчерпи с две изречения. Решенията са свързани с много допълнителни фактори като мода, индивидуален вкус и усвоено пространство. Вниманието привличат интериорни врати на Bacca, които срещат стара София и модерната визия. Еклектичният стил на предложените модели съчетава най-доброто от миналото и настоящето. Интериорните врати са подредени в десет основни категории според визията си и се предлагат в ретро или модерен вариант.

Така независимо дали става въпрос за дома, или офиса ви, можете да съчетаете интериорната врата с водеща тенденция в интериорния дизайн на помещението. Много често хора, които предпочитат ретро усещането залагат на стила „модерн“, който съчетава акценти от настоящето и тенденции от миналия век. За да се потопите в духа на отминали епохи, можете да заложите на класическия стил. В този случай е добре да закупите интериорни врати с повече орнаментика и от масивно дърво като не пропуснете и портална врата, ако има възможност за такава. Имайте предвид, че за този стил трябва да разполагате с обширни пространства и доста голяма квадратура.

Традиционният стил е синоним на дом и доста често се предпочита независимо дали се търси модерна или ретро визия. Можете да разгледате изключително голям асортимент от традиционни врати за дома от Bacca, които са много функционални и добре издържани в изчистен стил, което ги прави приложими в широк диапазон от интериорни решения. Не са подминати и по-екстравагантните предложения като плъзгащи се врати изцяло от стъкло или със стъклени акценти, които са много добро решение за по-обширните пространства като офиси и бизнес помещения. Дизайнът е естетически издържан, а механичната солидност е параметър, правещ ги подходящи за голямо натоварване.

Неслучайно повечето интериорни дизайнери разчитат на екликтичния стил, който събира на едно място характерни за старата визия на столицата акценти и материали и функциолността на модерните предложния. Всичко това можете да намерите на интернет страницата на Bacca, а при посещение на шоурума в София можете да разгледате различните модели и да получите професиолен съвет и насоки при избора на определн модел. Допълнителните услуги по доставка и монтаж също са предвидени, защото фирмата работи с фокус върху клиента и с цел рационализиране финанси и време.