Как да съчетаем подматрачна рамка с правилния матрак?

Спалнята е едно от най-важните помещения в дома ви по ред причини, между които колкото и тривиално да звучи трябва да изтъкнем личния комфорт.

Как ще обзаведете спалнята и какво точно ви кара да се релаксирате най-добре е въпрос на вашия личен избор. Но за да постигнете максимални резултати трябва да изберете надежден партньор, който да ви осигури достатъчно голям и качествен избор.

За intershop подматрачните рамки са още една възможност да докажат лидерството си на пазара като ги добавят към другите впечатляващи колекции от матраци, аксесоари, спално бельо или с една дума всичко за спалнята. Но защо ви обръщаме внимание на подматрачните рамки? По простата причина, че те са значително маргинализирани и дори някои хора смятат, че може да минат и без тях, но истината е коренно различна.

Използването на подматрачна рамка е задължително условие за правилното функциониране на двойнолицевия матрак. Чрез своите отделно пружиниращи елементи тя освобождава натрупаното напрежение в матрака там, където трябва, като по този начин той извършва нужното му зонално двойнолицево движение. Двойнолицевият матрак и подматрачната рамка трябва да се разглеждат не като отделни елементи, а като система за спане. Поради тази причина е много важно при избора на матрак да се избере и правилната рамка.
Как да съчетаем подматрачна рамка с правилния матрак?
Тук на помощ идват професионално представените магазини като intershop.bg, които освен много голяма колекция от подматрачни рамки и матраци,могат да ви консултират и насочат към това как да съчетаете подматрачна рамка с правилния матрак. Сайтът им разполага с онлайн съпорт в рамките на работния ден и консултантът може да ви насочи и отговори на всички въпроси.
Без специфичните изисквания, които всеки един от нас като клиент има, може да кажем, че основните правила, по които се се съчетават подматрачни рамки и матраци са размер и функционалност, който желаем да постигнем.

Няма нужда да влизаме в подробни разяснения за това как е необходимо размерите на матраците и подматрачните рамки да съвпадат, защото това е очевидно условие. По специфичното е че матраците се делят на еластични и не еластични, като същото важи и за подматрачните рамки. И точно по този параметър е добре да двете части да действат синхронно, като система за спане, тъй като това ще ви предостави възможност да почувствате максимален комфорт по време на сън и да удължите експлоатационния живот на матрака си. А що се отнася до мястото, където можете да намерите най-добрите оферти и най-голямото разнообразие, присъствие на всички наши и чужди марки в производството на матраци, мястото е само едно- intershop.bg.