Каква е цената на подемник за автосервиз?

Реално добрата техническа база за един автосервиз съставя до 50 % от успеваемостта на поръчките му.

Поради тази причина основните затруднения на повечето техници идват от проблема с намирането на качествен подемник за автосервиз. От спецификата на самата работа в автосервизите, дори за неспециалистите, е ясно, че подемникът е сърцето на всеки автосервиз.
На пазара можете да намерите различни по вид и начин на действие подемници, които са оборудвани с допълнителни приставки и функции за максимално лесна и безопасна работа. Предназначението на подемника като съоръжение е да повдига големи по обем и тежест автомобили и да осигуряват достъп на техниците до долната част на превозното средство.

Каква е цената на подемник за автосервиз?

Един от най- осъвременените и практични подемници за автомобили са тези без основа, позволяващи лесен достъп до работната зона. Допълнително са оборудвани със защитен клапан за предпазване от претоварване в случай на повреда на хидравличния маркуч. Кабелите за синхронизация осигуряват нивелирането на двете рамена и автоматично контролиране на скоростта при спускане. С други думи този тип подемници осигуряват безопасна и контролирана работна среда за автомобила и техника.
Ножичният подемник пък е рационално решение за малки сервизи, тъй като спестява пространство при позиция на пълно повдигане. За да получите най-доброто предложение за вашия сервиз е добре да се обърнете към специалистите на Гар Агент, които повече от две десетилетия доказват своя професионализъм и качество на работа. Огромният им диапазон от автосервизно и гаражно оборудване включва всички видове подемници- хидравлични, канални, ножични и т.н. Ако се питате каква е цената на подемник за автосервиз, Гар Агент е добро място да получите изключително изгодна оферта, съобразена с вашите нужди и предпочитания.