Къде да търсим възможност за качествено почистване и проверка на бензинови дюзи?

Къде да търсим възможност за качествено почистване и проверка на бензинови дюзи?

Забелязали ли сте нещо необичайно да става с автомобила?

Ако напоследък трудно пали или няма достатъчно мощност, както и ако прекъсва при ускорение или тресе на ниски обороти, тогава има голяма вероятност да става дума за замърсяване на дюза. Къде да търсим възможност за качествено почистване и проверка на бензинови дюзи в sofia-diesel-center.com? Отговорът се намира в оторизирания дизел сервиз на sofia-diesel-center.com, който освен с дизелови, работи и с бензинови дюзи и то, благодарение на специализираната технология и специалисти, с които разполага.

Къде да търсим възможност за качествено почистване и проверка на бензинови дюзи?

Как се прави самото почистване и проверка на бензинови дюзи? По същия начин, както и при дизеловите – на първо място преминават през ултразвукова вана, след което се преглеждат на стенд. От там се издава протокол за актуалното състояние на инжектора и се преценява как да се действа по-нататък. Понякога няма нужда от нищо повече освен почистване на дюзите, а друг път се налага ремонт или смяна. За да се определи всичко това, инжекторите преминават през редица тестове, с помощта на които може да се направи максимално прецизна диагностика.

След едно качествено почистване и проверка на бензиновите дюзи, можете веднага да установите огромна разлика, като на първо място ще усетите много по-голяма мощност, както и намаляване на разхода на гориво Наред с това вредните емисии значително ще намалеят и автомобилът ще започне да се движи отново по нормален начин. Вижте подробности в sofia-diesel-center.com, където ще откриете кои са инжекторите, с които работи специализирания дизел сервиз и можете да посетите най-близкия до вас от сервизната мрежа.

При въпроси не се колебайте да се свържете с посочения национален телефон. Изберете качество с гаранция за вашия автомобил!