Какви стъклени системи да изберете за терасата?

Остъкляването на тераси винаги е било от една страна практично решение, а от друга загуба на усещането за простор, макар самото то да се прави с такава цел.

Много от домакинствата избират да затворят терасите си, за да могат те да се използват през всеки един сезон на годината. В действителност обаче през летните месеци е доста непрактично да използвате затворена тераса, тъй като циркулацията на въздуха е значително намалена. Когато обаче става дума за търсенето на практични решения по този въпрос – от tenti.info могат да ви помогнат.

Те предлагат не само практични, но и съвременни варианти за остъкляване на добри цени. Именно с това какви опции за стъклени системи за тераса ви предоставят от фирмата Про Тент Систем, разположена на този уеб адрес, ще ви разкажем и в следващите изречения.

Една от най-примамливите характеристики на стъклените системи бива възможността те да се събират и разтварят максимално, в зависимост от вида си. По този начин осигуряват защита и комфорт от лошите атмосферни условия, когато е необходимо. А от друга страна – превръщат остъклената тераса отново в отворена за моментите, когато желаете да се радвате на въздуха и слънцето навън. В този ред на мисли, ако искате да използвате пространството, което е налично на терасата, максимално добре – един от вариантите на Про Тент Систем бива т.нар. стъклени системи Гилотина. Те разполагат с надеждна изолация против вода и вятър, което ги прави добри за защита максимално добре на помещението през студените месеци. От друга страна, хоризонталното им разположение и начин на отваряне позволяват максимално добра панорамна гледка и проветривост на терасата през горещите дни.

Какви стъклени системи да изберете за терасата?

Вторият вид стъклени системи, които доста често се монтират вместо неподвижно остъкляване на терасите – биват вертикалните стъклени системи. Те работят на принципа на ролетните щори, които се събират настрани, като това позволява максимален отвор и отново ефективна защита при лошо време. Не пропускайте да посетите tenti.info уеб адреса, за да се запознаете по-подробно с отделните характеристики и нагледен външен вид на изброените дотук стъклени системи.

Освен за направата на подходящ избор, можете да се доверите на Про Тент Систем и за доставката и монтажа на поръчаните системи за остъкляване. Така не само ще спестите от разходи за монтиране, но и ще си осигурите няколко години гаранция. Уверете се сами във всичко казано дотук, още сега с един клик на tenti.info.