Какво предлага на бизнеса офис на бул. България в София?

Цени, качества и възможности на www.cwforton.com

Какво може да спечели един бизнес в България, имайки офис на бул. България в столицата? Дали това е местоположение и видимост? Възможности за контакти с надеждни партньори в бранша? Връзки и път към международни инвестиции и сливания, партньорства? Бизнес на високо ниво в България определено има и той се нуждае спешно от качествено представително лице, което е сградата на неговият офис, лицето на офис площта, в която се помещава. Не на последно място офиса на една компания трябва да предлага на работещите в него – удобствата, иновациите и технологичната обезпеченост на една съвременна работна среда.

Именно затова локация за офис, като офис на бул. България в София, е перфектното място за помещаването на един малък, голям или среден бизнес. Влизайки от магистрала Тракия в столицата, няма как да не ви е направило впечатление обособяването на големи индустриални зони и бизнес паркове от двете страни на булеварда. Комплекси от космополитни, високи, лъскави и модерни офис сгради се оглеждат отвсякъде и човек усеща, че влиза в една истинска Европейска столица. Тук именно е пресечната точка на столицата към останалата част от България и ключови градове, като Пловдив, Варна, Бургас.

В другата посока булеварда ни отвежда директно към центъра зад НДК и ключови зони на София, та чак до Резиденция Бояна и квартал Бояна по Околовръстен път. Инфраструктурата на „България“, като отделни участъци от булеварда е идеално поддържана, а възможностите за инвестиции тук са големи. Цените на един офис на бул. България за наемане или закупуване са по-ниски от тези на офис сградите в центъра – но по нищо не ограничават възможностите, за бизнеса!

Повечето офис сгради тук са част от големи офис площи, търговски площи и ново жилищно строителство. Летището е в непосредствена близост, както и множество линии на градски транспорт, метро и има възможности за паркиране (за разлика от препълнените сини зони в центъра). Осъзнавайки всички тези предимства на това столично местоположение, от Фортън България предлагат на клиентите си надежда услуга по наемането/закупуването; отдаването под наем/продажбата на офис на бул. България в индустриалната зона до магистралата или по-близо до центъра.

Кои са Фортън? Те са консултанти по бизнес имоти в страната и са стратегически партньор за региона на един от световните гигантите в бранша – Cushman & Wakefield. На www.cwforton.com можете да видите всички мащабни проекти за офис площи, търговски площи и офис сгради, в които консултанта е взел участие из цялата страна.
Когато смятате да преместите местния си бизнес в столицата, за да просперирате, да инвестирате в България и бизнеса у нас създавайки компания от чужбина – то наемането или закупуването на офис на бул. България в столицата, е задължително условие за по-нататъшно развитие и печалби. Изберете Фортън и бъдете истински предприемачи, с офис, който подобава на реномето на фирмата Ви!