Кога е наложително да посетим ревматолог в София?

Може би знаете, че ревматичните заболявания са повече от 100 и се определят по редица начини, като възпалителни, хронични, както и дегенеративни и много други.

Възпалението на ставите и съединителната тъкан, често се съпътства и от други болести, като колит, гастрит, заболявания на черния дроб или болести на щитовидната жлеза и др. Според типа заболяване, то може да провокира и развитието на по-тежки състояния, към които депресия и обездвижване, което се отразява, както на социализацията на индивида, така и на психиката. Кога е наложително да посетим ревматолог в София и Revmatolog.bg? За да се обърнете към специалист, не необходимо да имате нетърпими болки, а при всяко оплакване, свързано със ставите, можете да се консултирате, за да се определи точното състояние и да се вземат необходимите мерки.

Кога е наложително да посетим ревматолог в София?

Ако, например, се касае за скованост или за подуване и отоци, ако установите затруднения в движенията и по-малък обем на изпълнението им, това са предостатъчни поводи да се обърнете към специалист ревматолог. Д-р Цветослав Георгиев, чиито кабинет се намира в центъра на София, предлага редица услуги, с които да се диагностицира и повлияе на съответното ревматично заболяване. Както преглед на опорно-двигателния апарат, така и пункция, както и ставна ехография и на още други услуги, можете да разчитате, ако посетите кабинета на д-р Георгиев в ДКЦ-2 в София.

Много от ревматичните проблеми могат да се повлияят успешно, ако бъдат открити навреме и се започне с подходящото лечение. За това не бива да отлагате, независимо какви проблеми имате със ставите и колко можете да търпите на болка. Също така, ако се касае за сериозни възпаления и дегенеративен тип ревматично заболяване, самолечението може да се окаже противопоказно. За да не рискувате собственото си здраве, вижте какво може да се направи от специалист ревматолог в София, като д-р Георгиев, за когото можете да намерите повече информация в страниците на Revmatolog.bg Не отлагайте разрешаването на проблемите със здравето, както и липсата на информация относно точното състояние на здравната картина.